verminder spanning ISO9001 Tongkat Ali Root Extract Powder voor Geslachtsversterker

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Shaanxi, China (Vasteland)
Merknaam: XABC
Certificering: ISO9001
Modelnummer: XABC1127
Min. bestelaantal: 1kg
Prijs: $90/kg-$130/kg
Verpakking Details: 25kg kartonneer trommel (32cm*58cm) of 1kg-foliezak (10cm*15cm) of door verzoek van cliënten
Levertijd: 7-10 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union
Levering vermogen: 500kg per maand
Verschijning: Lichtgeel poeder Rang: geneeskunderang
Toepassing: geslachtsversterker Zuiverheid: 99%
MOQ: 1kg Houdbaarheid: 2 jaar
Hoog licht:

Geslachtsversterker Tongkat Ali Root Extract Powder

,

ISO9001 Tongkat Ali Root Extract Powder

,

ISO9001 Tongkat Ali Root Extract

verminder spanning ISO9001 Tongkat Ali Root Extract Powder voor Geslachtsversterker 0Het hete poeder van het de worteluittreksel van Verkoop Natuurlijke Tongkat Ali Extract Powder /tongkat ali
 

Tongkat Ali Root Extract bevat het efficiënte ingrediënt tongkat ali, de massa van de verhogingsspier, vermindert lichaamsvet en de aandrijving van het verhogingsgeslacht.

Voor Tongkat Ali Extract, zijn de verhoudingen van 1:50, 1:100, en 1:200 gemeenschappelijk op de markt. Nochtans zijn de uittreksels op deze verhouding systeem worden gebaseerd vaak misleidend en moeilijk te verifiëren, en in veel gevallen varieert de kwaliteit tussen producten en partijen die.

Één waarneming is dat een hogere extractieverhouding op een sterker product wijst, maar de hogere uittrekselverhouding betekent enkel dat meer van het originele materiaal werd verwijderd. Een andere optie is voor extractietechnieken om normalisatiemethodes te gebruiken om de bioactivee inhoud en de kwaliteit van het uittreksel tegen normalisatietellers te controleren. Onder normalisatie de tellers die voor Tongkat Ali Extract zijn gebruikt zijn eurycomanone, totale proteïne, totaal polysaccharide en glycosaponin.


verminder spanning ISO9001 Tongkat Ali Root Extract Powder voor Geslachtsversterker 1

 

1 Tongkat Ali Root Extract kan fysieke geschiktheid en controle bevorderen, sterke energie handhaven, spanning en bezorgdheid verminderen, depressie verlichten.

2. Tongkat Ali Root Extract kan bloedomloop en metabolisme verbeteren, nier dynamisch verbeteren en de schade van drugs op nier verminderen.

3. Tongkat Ali Root Extract kan de menselijke seksuele functie en de snelle terugwinning van sterkte verbeteren.

4. Tongkat Ali Root Extract kan de malaria verhinderen en genezen, en bewezen om groot potentieel te hebben om kanker te behandelen.

 
FAQ

1: Kan ik sommige steekproeven krijgen?
A: Ja, kunnen wij de vrije steekproef leveren, maar de het verschepen kosten worden betaald door onze klanten.


2: Om orden betalingen te verrichten te beginnen of?
A: De proformarekening zal eerst na bevestiging van orde worden verzonden, insloot onze bankinformatie. Betaling door T/T, Western Union of Paypal of Borg (Alibaba).


3: Hoe te om de Productkwaliteit alvorens orden te plaatsen te bevestigen?
A: U kunt vrije steekproeven voor sommige producten krijgen, moet u slechts de het verschepen kosten betalen of een koerier schikken aan ons en de steekproeven nemen.
U kunt ons uw productspecificaties verzenden en verzoeken, zullen wij de producten volgens uw verzoeken vervaardigen.


4: Wat is uw MOQ?
A: Onze MOQ is 1kg. Maar keuren wij gewoonlijk minder hoeveelheid zoals 100g goed op voorwaarde dat de steekproeflast betaalde 100% is.


5: Hoe ongeveer leveringsproductietijd?
A: Ongeveer 3-5 dagen na bevestigde betaling. (Chinese inbegrepen niet vakantie)


6: Is er een korting?
A: De verschillende hoeveelheid heeft verschillende korting.


7: Hoe te om ons te contacteren?
A: U kunt met ons door Trademanager, E-mail, WhatsAPP, Wechat babbelen.
U kunt uw geinteresseerde producten kiezen en onderzoek naar ons verzenden.

U kunt onze telefoon draaien direct, zult u ons antwoord krijgen.

 

 

Meer informatie, gelieve ons vrij te contacteren.

 

Bedrijfsinformatie

Co. van Xabcbiotech, Ltd is een traditionele verwerkingsondernemingen, en een traditionele vervaardiging van kruiduittreksel, APIs. Wij waren beginnen met kruiduittreksel in 2002, knul door Dr. Lee. Wij hebben de earlistgmp workshop in CHINA, en opstelling gebouwd de chemische techniek in 2009 plant. Nu heeft ons bedrijf een personeel van meer dan 200 mensen, en ontwikkelt meer dan 100 types van producten. Onze producten omvatten de industrieën zoals geneeskunde, voedsel, schoonheidsmiddelen, enz. Voorts bezit ons bedrijf 6 reeksen van vloeibare chromatograaf, 2 reeksen van gaschromatograaf, 1 reeks icp-lidstaten, 2 reeksen van ultraviolet opsporingsinstrument, 3 reeksen van het automatische die instrument van de vochtigheidsopsporing, de opsporingsinstrument van het stralingsresidu PPSL, TLC-Aftast (HPTLC) uit Zwitserland wordt ingevoerd, gas/vloeistof (gc/lc-lidstaten), en een professioneel de opsporingssysteem van de micro-organismecontrole. Ons bedrijf schept een professioneel R&D-team op die uit 10 leden met Doctoraal of hierboven, 5 leden met Baccalaureaat en 10 leden met technische de middelbare schoolgraad, overkritische R&D-ruimte, de ruimte van de kolomchromatografie R&D, de ruimte van de vingerafdrukchromatografie en gemeenschappelijk R&D-laboratorium bestaan.

Contactgegevens
Alex Wang

Telefoonnummer : +8618092108263

WhatsApp : +8618092108263