XABC-Hoge Levering - van het supplementsulbutiamine van kwaliteitsnootropic het poeder CAS No 3286-46-2

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: XABC
Certificering: ISO
Modelnummer: XABC2092
Min. bestelaantal: 100g
Prijs: 200$-300$/kg
Verpakking Details: Aluminiumfoliezak, document vat
Levertijd: 5-20 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 1000kg/month
Productnaam: Sulbutiamine Verschijning: Wit poeder
Analyse: 99% Houdbaarheid: 2 jaar
Certificaat: ISO Opslag: Opslag
Steekproef: Steekproef MOQ: 100g
CAS: 3286-46-2

XABC-Hoge Levering - van het supplementsulbutiamine van kwaliteitsnootropic het poeder CAS No 3286-46-2 0

 

Sulbutiamine is een synthetisch derivaat van thiamine (vitamine B1). Alsdimeervantweegewijzigdethiaminemolecules, isheteenlipophilicsamenstellingdiegemakkelijkerdebarrièrevanbloedhersenendanthiaminekruistendeniveausvanthiamineenvan hetthiaminefosfaatestersindehersenenverhoogt. Sulbutiamine werdinJapanineeninspanningontdekt omnuttigerethiaminederivatente ontwikkelenaangezienmenhooptedathetverhogen vanlipophilicityvanthiamineinbeterepharmacokineticeigenschappenzouresulteren.

 

Productnaam: Sulbutiamine Kleur: Wit
Zuiverheid: 99% Solublility: In water oplosbaar
Vorm: Poeder Houdbaarheid: 2 jaar
Opslag Koude Droge Plaats

 

Als u niet het product kon vinden wilt u in onze opslag, misschien hebben wij niet het volledige product geupload, gelieve te voelen vrij om ons door diverse manieren te contacteren; als u het product aanpassen en wilt verwerken u wilt, gelieve te voelen vrij om ons voor nadere informatie ook te contacteren.

XABC-Hoge Levering - van het supplementsulbutiamine van kwaliteitsnootropic het poeder CAS No 3286-46-2 1

 

 

 

XABC-Hoge Levering - van het supplementsulbutiamine van kwaliteitsnootropic het poeder CAS No 3286-46-2 2

Sulbutiamine is nootropic wordt ontworpen om u meer energie te geven, uw stemming te verbeteren, en uw geheugen op te voeren dat. De gedetailleerde voordelen worden samengevat zoals hieronder:

1.boost meer energie

Voeren de nootropic eigenschappen van Sulbutiamine zowel fysieke als geestelijke niveaus in het lichaam op die u verlaten met een gevoel van hoge energie. Het wordt gebruikt hoofdzakelijk om een voorwaarde te behandelen genoemd asthenia en moeheid.

2.improve stemming

Sulbutiamine is een andere grote nootropic om met stemming te helpen. Sommige mensen hebben Sulbutiamine bij anxiolytic en kalmerende kwaliteiten zonder de stimulatie vergeleken. Dit is een eerder gewaagde verklaring maar is waarschijnlijk bewijs dat deze B1-Vitamine nootropic kan sommige grote stemmings opvoerende kwaliteiten hebben afleidde. Sulbutimaine werkt defiantly voor wat en in landen buiten Noord-Amerika geschreven met depressie voor te helpen.

De gevolgen van Sulbutiamine voor stemming zijn waarschijnlijk met betrekking tot invloed het op dopamine heeft. Deze nootropic verhogingendopamine en dopamine (D1) receptordichtheid in de prefrontal schors. Dopamine de transmissieproblemen zijn vaak een oorzaak van depressie. Dit zou de gevolgen van Sulbutiamines voor mogelijke de stemmingsverbetering verklaren. Het werd ook in een studie gezien om gedragsremmingen te verminderen die algemeen - gezien in volkeren met schuchterheid en depressie zijn.

 

3.boost geheugen

Ook van het citaat van de wikipeidiaverwijzing, hebben Verscheidene studies aangetoond dat sulbutiamine geheugen door de versterking van cholinergic, dopaminergic, en glutamatergic transmissie verbetert. Wanneer sulbutiamine aan muizen wordt beheerd, presteren zij beter op operateurs conditionerende tests en objecten erkenningstests.

Sulbutiamine vermindert ook de amnesiacgevolgen van dizocilpine en verbetert geheugen in schizofrenen.

 

4. Erectiele dysfunctie

Volgens één recente studie, is sulbutiamine efficiënt voor de behandeling van psychogenic erectiele dysfunctie.

 

Sulbutiaminedosering:

De geadviseerde Sulbutiamine-dosering is gewoonlijk 600 die mg per dag, in drie 200 mg-dosissen wordt gevergd, één in de ochtend en één in de middag en een andere in de avond. Het wordt elk verkocht in tabletcapsule en poedervorm, over het algemeen in dosissen 200 mg.

 

XABC-Hoge Levering - van het supplementsulbutiamine van kwaliteitsnootropic het poeder CAS No 3286-46-2 3XABC-Hoge Levering - van het supplementsulbutiamine van kwaliteitsnootropic het poeder CAS No 3286-46-2 4XABC-Hoge Levering - van het supplementsulbutiamine van kwaliteitsnootropic het poeder CAS No 3286-46-2 5
 

Xi'an omdat Biotech-Co., Ltd in Xi'an-Stad, Shaanxi-Provincie, China wordt gevestigd. Het is een biotechnologieonderneming belast met het onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van dier en plant uittreksels, de schoonheidsmiddelen, de farmaceutische grondstoffen en de tussenpersonen. wij zijn gespecialiseerd in de productie van poeder, korrel, korrel, onder*steunen-versiekorrel, die voedsel en nutraceutical opgedragen verwerking, OEM productie en aangepaste verwerking verstrekken. Wij konden niet alleen u van vitaminepremix, maar ook aminozuur, mineralen, carotenoïden en kruidenuittrekselpremix voorzien.

 

Wij hebben volledige experimentele faciliteiten. En de geavanceerde het testen instrumenten verzekeren de stabiliteit van alle aspecten van productkwaliteit. Wij hebben een volledig systeem van de verkoopdienst, worden de producten over de hele wereld uitgevoerd naar landen, en een goede internationale reputatie met uitstekende kwaliteit en de uitstekende dienst gewonnen. Onze zaken zijn gebaseerd op eerlijkheid en wederzijds vertrouwen. Verheug me op oprecht over de hele wereld het vestigen van wederzijds voordelige en goede samenwerking op lange termijn met klanten.

 

Contactgegevens
Linda Cai

Telefoonnummer : +8618191272258

WhatsApp : +8618191272258