Contacteer ons
James Yang

Telefoonnummer : +8618629639278

WhatsApp : +8618629639278

Hoe te om het rijpen watermelo van watermeloeninjecties te identificeren

June 21, 2021

De watermeloen is het fruit van het zomerseizoen, en wat zwart hearted handelarengebruik verboden additieven voor levensmiddelen, cyclamaat en karmijn om de watermeloen te zoeten die geen rijpheid heeft bereikt. In aanwezigheid van „injectiewatermeloen“, hoe te zich te identificeren, vermijd kopend „watermeloen“?“.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om het rijpen watermelo van watermeloeninjecties te identificeren  0

Methode om injectie van watermeloen te identificeren:
1, de schil op groene en gele gestreepte eenvormig, besnoeiing na bijzonder heldere Guarang, maar de zaden zijn wit, eten niet zoet.
2, toepassing van de zwelmiddelwatermeloenen, kunnen 6 tot 10 kg bereiken. Het gemiddelde gewicht is ongeveer 4 kilogram. De watermeloen is normaal.
3, na toepassing van hormoonwatermeloen, wegens het bespuiten van pesticiden en absorptie zijn niet eenvormig, gemakkelijk uiterst bochtig meloenfruit te lijken, zoals midden twee verzak, asymmetrie, en uitbreiding, oppervlaktevlek of kleur, het bochtige meloenfruit abnormaal niet om te kopen. De vorm van een normale watermeloen zou sferisch of ovaal en vlot en vlot moeten zijn.
, zouden 4 mensen om watermeloen te eten, indien gevonden in slechte smaak, vooral de tong met een betekenis, onmiddellijk moeten ophouden etend, niet geluk.
De watermeloenkwaliteit niet alleen hangt van de verscheidenheid af, belangrijker is de rijpheid. De selectie van kwaliteit van watermeloen hoofdzakelijk door aanraking, ziet, O.K., correcte identificatie.
: Bloemhuid aan meloenen, duidelijk, diep en duidelijke textuur; zwarte meloen, huidkleur aan zwart, glanzend. Geen kwestie welk soort meloen, meloen, meloen pedicle umbilical gebied om het rotanhandvat dichtbij de schil neer te geven, pedicel groene de stout, een teken van rijpheid is.
Aanraking: raak de schil met de duim, voel vlot en hard voor een goede meloenmeloen, meloenmeloen voor kleverig of zwak.
: luister aan de watermeloen in de handen van zorg, zacht klopje, een „boom, boom“ het kernachtige geluid, toguahand het beven het voelen, rijpe meloen is; een plotselinge uitbarsting, „geluid, is een weerspiegeling van een vrij hoge graad van rijpheid; een de“ rookwolk, rookwolk „geluid, is gekookte meloen; de kwestie van“ klik, klikt „is de stem van sub.
Xiaobian hier of adviseert u seizoengebonden fruit Oh eet!