Contacteer ons
James Yang

Telefoonnummer : +8618629639278

WhatsApp : +8618629639278

De bejaarde chaos van de natuurlijke voedingmarkt: nagemaakt, hersenspoelend marke

May 28, 2021

„3,15 van dit jaar“, Chen Li waren te droevig. Zij had zestig jaar oude vaderchen zhenglin, voor natuurlijke voeding om tientallen duizenden dollarsbesparingen te besteden, en uiteindelijk het overzees te haten om zelfmoord te begaan.
„Sinds vorig jaar, liggen zij aan me om een 6 miljoen yuan van gezondheidszorgproducten te kopen, bovengenoemd aan mijn vrouw en ik kan Yuntaishan zijn, Xi'an-ging het toerisme, tot dusver een plaats niet…… liet me ook zonder de familie en zij ondertekenden een overeenkomst, definitief weg te halen, de overeenkomst en de tientallen duizenden dollars om. Ik niet ga voor de gek gehouden…… uw kroonlid Chen Zhenglin.
Het houden van de zelfmoordnota van zijn vader en een paar ontvangstbewijs van de natuurlijke voedingaankoop, Chen Li en haar echtgenoot aan het politiebureau, de Openbare Veiligheidsdienst voor hulp. „Het bedrijf van gezondheidsproducten en hij (Chen Zhenglin) ondertekende een overeenkomst, hem niet laten de familie vertellen, en de recentere overeenkomsten en de rekeningen werden weggehaald, is de klacht ook een gebrek aan sterk bewijsmateriaal.“ Chen vertelde de Jeugd van China de Dagelijkse Jeugd Online Verslaggevers, na het incident, het bedrijf van gezondheidszorgproducten die met hun families willen onderhandelen op te lossen.

De nationale Dienst van Statistieken gegevens tonen aan dat vanaf 2009 tot 2015, de markt van de gezondheidszorgproducten van China zich jaar na jaar heeft uitgebreid, waarvan de bejaarden het gebied van natuurlijke voeding de belangrijkste consumentenorganisaties zijn geworden. Lange tijd, vele verkopers van gezondheidszorgproducten om de psychologische kenmerken van de bejaarden, nagemaakte, vrije verhoging, en door een verscheidenheid van manieren te grijpen beginnen marketing te hersenspoelen, zodat er oude slachtoffers in diep, de marktchaos veel kritiek zijn.

 

 

 

Door de naam van toerisme, lijn marketing van echt
Zie de zelfmoordnota van Chen Zhenglin, betreuren Chen Li en haar echtgenoot diep, hadden zij dat „deze mensen (het personeel van de natuurlijke voedingverkoop) de hele dag aan het park die, het bejaarde eigengemaakte geratel vingen wandelen, maar ook vaak eieren, fruit, Kinderlijke godvruchtigheid, niet als het bedriegen van geld gedacht verzonden. “
En Chen Zhenglin in vergelijking met Zhejiang Jiaxing Guan Yingdong schijnt „gelukkig“ wat. Een paar maanden geleden, is ingescheept organiseerde de aankoop op lange termijn die van natuurlijke voeding voor de bejaarden, op een gezondheidszorgbedrijf de reis van het Duizend Eilandmeer, maar op de manier de uitbarsting van hersenbloeding stierf. Leerde de de Jeugd Dagelijkse verslaggever van China dat het bedrijf van gezondheidszorgproducten waar de commerciële gebouwen ook bij niet minder dan 10 soorten het bedrijf van gezondheidszorgproducten, elke dag worden geplaatst om de bejaarden in een eindeloze stroom aan „vergadering“ te organiseren, „gezondheid bouwend“ de naam. (De Verwante rapporten zien dagelijks de „Jeugd van China“ op Januari 11, van 2017 versie 09 van „Gezondheids Bouw“ wezens“)
Één van de oude mensen om weg te gaan, en hield niet andere tegen tevreden stelt in de „lezingen om giften“ van de bejaarden aan het tempo van gezondheidszorgbedrijven te nemen. Van de pamfletten, koopt de vraag, om gezondheidslezingen te openen, lezingengiften, producten om reis…… in dit „hersenspoeling“ type van natuurlijke voeding marketing ecologie te verzenden, het gebrek aan capaciteit te onderscheiden, gulzige klein en lijdend aan chronische ziekten, worden de bejaarden vaak het belangrijkste Marketing voorwerp.
In Chen Li ontvangen een intern personeel van het gezondheidszorgbedrijf van het aantekenvel, ontvangt de naam van de oude mensen, mobiele telefoon, giften en andere informatie in een oogopslag, de volgende nota: „Tevreden ook weinig mensen (namelijk zal de verkoper aan gezondheidszorgproducten deelnemen om de oude man te verkopen te weinig - journalistennota zijn), meer vooraf bepalen te roepen beter de waarborg. Het programma wordt gevuld met „opwarming“ en „dagtocht“ en „tweedaagse reis“ en andere regelingen.
„Wij vroegen de bejaarden alvorens zij welke ziekten zij meer, wanneer marketing zijn, zullen onderzoeken om de vreselijke ziekte van de bejaarden te vergroten, welke ziekte gemeenschappelijk is om te zeggen welke behandeling.“ Vorig jaar in de oude Chinezen rapporteerde het netwerk in de bevordering van de regen van natuurlijke voedingyan aan de Chinese jeugd dat de twee online verkoop van hun twee belangrijke marketing „routines“: „men is met het bedrijf in overeenstemming om een grote lijst van de lijst, aan de bejaarde vraaguitnodiging, vrije giften te verstrekken, en het te laten persoonlijke informatielijst invullen. Is een pamflet, publiciteit aan de omringende reis, in feite, zij bedroog samen om dingen te verkopen.
Yan Xiaoyu bovengenoemd, in de „gast“ (het de industriejargon, d.w.z., eerst met de bejaarden dichter aan de emotie, en toen verdere toegang tot persoonlijke die informatie wordt geplaatst om een geschiedenis te nemen, nam de kans te baat om hen uit te nodigen om aan de marketing deel te nemen - journalisten) stadium, het verkooppersoneel vaak door het praatje vroeg eerst de bejaarde fysische conditie, er geen gezondheidsvoorlichting, pensioneringseenheden, enz., voldoet aan de voorwaarden zal toestaan hen zijn om te registreren, en het „toerisme is de belangrijkste gebeurtenis“, zodat zowel „toegang tot de informatie van de bejaarden“, maar ook de „ontwikkeling van nieuwe klanten.“ Volgens hun ervaring, nadat het voelen de weg baant, „er zijn pensioenen, kocht natuurlijke voeding de beste oude man beginnen, vooral het paar te gaan.“
Het bedrijf van gezondheidszorgproducten door marketing „routine“, verzwakt stap voor stap de bejaarde groepen diverse types van gezondheidsproducten, de capaciteit te onderscheiden. De partijblootstelling enkel als van kabeltelevisie „3,15“, zijn Wuhan Lok Biling Biotechnology Company, Hubei Guozhi Albert Biotechnology Company en andere vijf natuurlijke voedingverkoopmaatschappij, „nauwkeurig“ om de zwakheid van de bejaarden, met het algemene „marketing“ benaderings (door een verscheidenheid van manieren om consumenteninformatie, analyse en consolidatie na de totstandbrenging van de database te verkrijgen, en dan de vorm van organisatorische vergaderingen te gebruiken, het onderzoeken van doel consumenten gerichte marketing - verslaggever Note) voedsel het meest te grijpen. Weihai de een Weier-biotechnologiebedrijven zelfs grote gegevensstatistieken gebruiken, vond dat het gebruik van „partijen eieren“ benadering, het gemakkelijkst de bejaarden „om te overhalen“ om aan de marketing deel te nemen zal zijn.
Van de de Gezondheidsvereniging van China de de advocatenadvocaten Gao Bingbing zeiden dat de zwendel van gezondheidsbesprekingen met schendingen van de bejaarde consumenten het recht het te weten, eigendomsrechten, en nog slechtere, ernstige schendingen van het leven van de gezondheidsrechten van de consument met elkaar in verband bracht.
„Zheng Jianlong, directeur van Lang de Voedingscentrum van Qingdao Zhengyong, vertelde verslaggevers dat de huidige vorm van natuurlijke voedingverkoop in de vorm van natuurlijke voedingverkoop in de vorm van natuurlijke voedingverkoop, Diversiteit, de bejaarden gemakkelijk om is worden gebruikt, zodat zouden de kinderen meer bezorgd moeten over het oude leven van hun ouders zijn, die het uitwisselingshiaat breken.
De natuurlijke voeding heeft geen therapeutische functie
De de dichtheidspillen van het verhogingsbeen, de purpere mondelinge oplossing…… Chen Li van Fu FDP nu merkten slechts op dat het lichaam altijd gezonde vader bestede teruggetrokken besparingen van de natuurlijke voedingverkoper is geweest om deze onbekende producten te kopen.
_„Ik hebben lang geleden ver*tellen hen dat voeding niet Kaopu, maar mijn papa of vaak gaan aan een vergadering, nemen de product, hoofdzakelijk omdat mijn moeder hebben hoog bloed bloeddruk.“ Zij vertelde de Jeugd van China Dagelijkse online bovengenoemde verslaggever, „wij allen willen, in elk geval, is het eten van natuurlijke voeding geen goed en geen kwaad, en vroeg niet later.
Zal met natuurlijke voedingproducten worden gemengd, is heel wat bejaarde mensen om natuurlijke voeding één van de belangrijkste fouten te kopen. Overeenkomstig de bepalingen van de Staat keurde Food and Drug Administration de goedkeuring van vermelde natuurlijke voeding goed, zou moeten als „klein blauw GLB“ van verenigde embleem het van het „nationale gezondheidswoord“ hebben, en de natuurlijke voeding heeft een uniek verband tussen het erkenningsnummer, als teken van de identificatie van de consument van regelmatige natuurlijke voeding. Nochtans, vond de de Jeugd Dagelijkse verslaggever van China in het onderzoek dat er nog heel wat natuurlijke voedingfabrikanten in het merk en de doeltreffendheid van de relevante wetgevingen en de verordeningen zijn het „rand van de bal“ rond embleem van het „nationale voedselwoord“ spelen om een drukte te maken. Een deel van de ondernemingen van de de gieterijproductie van „klein blauw GLB“ om kosten te drukken, om de markt, de productie van natuurlijke voedingproducten goedgekeurde goedkeuring aan derdeverdelers, die hetzelfde natuurlijke voedingerkenningsnummer en zelfs een aantal merkproducten maken, op en onder de natuurlijke voedingmarkt te grijpen vrij een gemengde zak.
In 2013, heeft de Staat Food and Drug Administration „op de verdere verordening van natuurlijke voedingsupervisie gepubliceerd en het beheer van barst neer inzake onwettige kwesties met betrekking tot het bericht (ontwerp)“, dat bepaalt dat Artikel 4 niet zal produceren, OEM natuurlijke voeding in werking stellen en invoeren Juli 2016, de Staat Food and Drug Administration, „natuurlijke voedingregistratie en het indienen beheersbenadering“ (hierna verwezen die naar als „maatregelen“) formeel, van welk Artikel 60 wordt uitgevoerd erop wees dat de „zelfde onderneming niet dezelfde formule kan gebruiken om andere benamingen van natuurlijke voeding „te registreren of te registreren, een partij kan slechts aan een natuurlijke voeding beantwoorden, uit de bron om“ OEM „fenomeen te verhinderen.
Bovendien de „benadering“ dat het etiket van natuurlijke voeding, de belangrijkste inhoud van het handboek niet zal geïmpliceerd of zal voorstellen dat de ziektepreventie, de behandeling en andere functies van het misleiden van consumenten, natuurlijke voedingnaam niet menselijk lichaamsorganen en andere woorden moeten bevatten. En sommige natuurlijke voedingbedrijven om de Cordyceps-sinensis voedende oplossing, de de dichtheidspillen van het verhogingsbeen, enz., nog te verkopen duidelijk in de verpakking „verbieden tumor“ en „verhoog beendichtheid“ en andere gevolgen, vertroebelden de grenzen van natuurlijke voeding en geneeskunde. De markt heel wat natuurlijke voedingformuleringen en ingrediënten is er onwettig gebruik van de situatie.
Het District van Guangzhouhuangpu, low level van gezondheidszorg is ook één van de slachtoffers van natuurlijke voeding. Volgens kabeltelevisie-nieuwsrapporten, gepast om aan de publiciteit van het natuurlijke voedingbedrijf te luisteren, die aan hoge bloeddruk lijden kocht zij Ming Wo-brand vergunning gevend Ganoderma-de mondelinge vloeistof van het lucidumaminozuur en andere natuurlijke voeding, na het nemen van geen effect, maar besteedde 16.000 yuansbesparingen.
Aangezien de bejaarde chronische ziektebehandeling langere cyclus betekent, ondoeltreffend, gaan vele bejaarde mensen naar het ziekenhuis het probleem zien, maar geloven in de doeltreffendheid van natuurlijke voedingpubliciteit.
Of de behandeling van het gezondheidszorgvoedsel een wetenschappelijke basis heeft? De voedselveiligheidwet vereist de natuurlijke voeding op de verpakking „moet worden gemerkt Dit product niet de drug“ kan vervangen om de drug van de test bewezen doeltreffendheid te onderscheiden.
Maar vele bejaarde mensen begrijpen dit niet. De Universiteit van Shanghai Jiaotong sloot het Ziekenhuis van Mensen van de van de het Ziekenhuisapotheek van de Zesde Mensen ambtenaar Yao Yaohua in een gesprek met de media aan eraan herinnerde dat hij hoge bloeddrukpatiënten eet slechts natuurlijke voeding neemt geen geneeskunde had ontmoet, kunnen de resultaten van de bloeddruk van de patiënt niet controleren, zeer gevaarlijk, als niet onder de begeleiding van natuurlijke voeding onder de begeleiding van het kwaad niet klein is.
De zelfde natuurlijke voedingprijzen verschillen sterk
Zo voelt Chen Li ook in verwarring gebracht, evenals de prijs van natuurlijke voeding. Zoals haar vader bestede bijna tienduizendtalyuans om de „Shaolin-kaart te kopen om de pillen van de beendichtheid te verhogen“, product die duidelijke „nationale verenigde kleinhandelsprijs van de yuans van 1990 verpakken, niet online verkoop“, maar er zijn ondernemingen op Internet aan één tiende van de verkoopprijs. Volgens rapporten, in Guangzhou, het Voedselco. van Guangdong Daoshan, Ltd „groene voedselsupermarkt op lange termijn“ aan de bejaarden worden gevestigd om dure propolis en andere natuurlijke voeding, een reeks van minder dan 200 yuanspropolis te verkopen, de hoogste prijs van zelfs 20.000 yuans, draaide de prijs 100 keer die…
Het hiaat tussen natuurlijke voedingprijzen, in de groothandelsmarkt is zeer gemeenschappelijk.
„Deze fles van het calcium zachte capsules van Victoria D, de groothandelsprijs aan u 15 yuans in de markt om 68 yuans, de bejaarden te verkopen om over het algemeen 4 maanden efficiënt te eten om te zijn.“ Het Fengtaidistrict in van de de zonneschijnnatuurlijke voeding van Peking de wandelgalerijgroothandelsmarkt, verzameld een meer dan dozijn medische apparatuur, natuurlijke voeding in het groot winkel, de opslag vulde met diverse grootte van merkmedische apparatuur, natuurlijke voeding en supplementen, velen enige de flessen groothandelsprijs van capsuleproducten van boven tot onder in 20 yuans. Hier enkele eigenaar die de distributieagenten van een natuurlijke voedingfabrikant, apotheken eisen te zijn ook van hier aan aankoop.
Yan Xiaoyu zei dat hun bedrijf om natuurlijke voedingproducten te bevorderen over het algemeen niet het merk, vaak meer dan tien keer de prijsverhoging wordt vernomen. In het nationale systeem van de de informatiepubliciteit van het ondernemingskrediet, heeft de meerderheid van de fabrikanten van gezondheidszorgproducten geen onwettige bedrijfsverslagen, maar er zijn gestraft voor valse propagandasituatie.
Vond de de Jeugd Dagelijkse verslaggever van China in het gesprek dat de kopers vaak de lokale reputatie van de apotheek verkiezen om natuurlijke voeding te kopen, „kleine apotheekbron is onduidelijk, zou de kwaliteit van merkapotheken moeten worden gewaarborgd.“ Maar toch, is hetzelfde soort natuurlijke voeding, in de markt, apotheken, de ziekenhuizen ook verschillende prijzen.
Wat zijn de redenen voor dit prijsverschil? Van productie, beïnvloedt de omloop aan verkoop, die incalculeert de definitieve tarifering? De vaklieden van de natuurlijke voedingindustrie vóór Cheng Yuhang zeiden: „de natuurlijke voedingpremie is niet alle fabrikanten om te verkrijgen. , Het kanaal, de terminal etc. van de reusachtige winsten. De „vroegere oncologiearts die, nu in Internet werken een medische bedrijf medische adviseur Li Tianle openbaarde ook dat“ met betrekking tot andere die industrieën, de omloop van gezondheidszorgproducten het aandeel van de definitieve tarifering wordt uitgemaakt vaak meer dan half is, is Alle aspecten van de kanaalkosten en de apotheekinkoopsprijs niet hetzelfde.
De uitvoerende directeur van de Chinese Maatschappij van Traditionele Chinese Geneeskunde, is in de Afdeling van de het Ziekenhuisapotheek van Peking Jishuitan als directeur van de apothekers van Chinese geneeskundedeskundigen Zhai Shengli op de Jeugd van China dagelijks geweest · Gaf de de jeugd die Online verslaggever toe dat de natuurlijke voedingproductiedrempel lager is dan de drug, de omloop van de winsten door de marktregulering van de onvermijdelijke resultaten worden geproduceerd, maar er is geen gebrek aan „winstenverhoging“. Met u verklaarde Qiong, die met de verkoop van medische producten bezig geweest is, verder dat de „markt van de verkoper in de industrie van gezondheidszorgproducten hoogst concurrerend is, moeten de fabrikanten de kosten van de bovengenoemde,“ diverse belasting en winstpunten bevorderen en andere prijs calculeert flexibel in en moeilijk om verenigde controle te krijgen.
12358 personeelsleden van het prijs controlerende platform zeiden dat de huidige nationale die natuurlijke voeding het tarief liberalisering, door de markt, „wordt geregeld wie verkopen wie die, er de hoogste prijs noch de laagste prijs geen zijn de prijs vaststellen van. De handelaars hebben het tarief macht, hebben de consumenten de optie.
Peking Food and Drug Administration heeft een herinnering uitgegeven, kopen de consumenten natuurlijke voeding naast controle de tekens en de goedkeuringsdocumenten, maar ook bekijk zorgvuldig de verpakking op de fabrieksnaam, plaats, telefoon, productiedatum, vervaldatum, en juist houd uw inkoopfactuur en verwante documenten.
De deskundigen adviseren regelgevers om de de bemonstering en de strafinspanningen van de natuurlijke voedingindustrie te verhogen
Chen Zhenglin bijna twee weken na de dood van het lokale politiebureau in de bemiddeling, Chen Li en haar echtgenoot tenslotte aan Gezondheid en van de Gezondheidsindustrie Co., Ltd om de compensatie op te lossen is van belang. Werd de de Jeugd Dagelijkse verslaggever van China van Shandong Provinciaal Food and Drug Administration geïnformeerd dat de lokale Handel en industriedienst, de Openbare Veiligheidsdienst en andere functionele afdelingen en regelgevende instanties zijn geïmpliceerd en onderzocht, maar er is geen bewijsmateriaal dat het incident tot van de natuurlijke voedingkwaliteit en veiligheid kwesties behoort
En Zhejiang Jiaxing bejaard Guan Yingdong na de dood van hun families ontving slechts het bedrijf van gezondheidszorgproducten 1 miljoen medische kost. Geïdentificeerd door de verzekeringsmaatschappij, omdat de bejaarden aan hersenbloeding stierven, niet kan een ongevallenverzekeringscategorie, verzekeringsmaatschappij geen eisen krijgen.
De laatste jaren, de bejaarden in China toe te schrijven aan gezondheidszorgproducten die slachtoffers, bewijsmateriaal als barrière voor consumentenrechten op de markt brengen. Één kant is moeilijk te verdedigen, de overkant, de afgelopen twee jaar, de klachten exponentieel nog groeit van de consument over natuurlijke voeding.
Volgens de statistieken door de Consumentenorganisatie van China begin het jaar worden vrijgegeven, werden het aantal klachten over „natuurlijke voeding“ en „de gezondheidszorgproducten“ ontvangen in 1816, vergelijkbaar geweest met 8749 gevallen, een verhoging van 188% meer dan 2015, die over „kwaliteit“ en „valse Publiciteit „, voor de“ kwaliteit „en“ prijs „van de klachten dan de groei in 2015 die het duidelijkst het meest klaagde.
De nieuwe voedselveiligheidwet, die formeel in Oktober 2015 werd voorgelegd, legde strengere voorwaarden aan de registratie, het indienen, de verrichting en de supervisie van natuurlijke voedingproducten op. Volgens de Staat eerder dit jaar uit gaf Food and Drug Administration, bemonsterend gegevens vanaf 2014 tot 2016, met inbegrip van natuurlijke voeding en additieven voor levensmiddelen, met inbegrip van 9 categorieën van jaar na jaar verhoogd de pastarief van de voedselbemonstering, waarvan van de de natuurlijke voedingbemonstering van 2016 het de pastarief van 98,1% nochtans, de gemeenschap nog onwettige handelaren door de grijze kanaalproductie blijft hebben, verkoop van natuurlijke voeding, de markt onderbreken.
Hoe kunnen wij controle de natuurlijke voedingmarkt, uit het regelgevende dilemma bevorderen? De bevoegde diensten en de deskundigen van de popularisering van kennis, collectieve zelf-discipline, departementale supervisie, verbeteren de diagnose en het behandelingsmilieu, enz. wordt gegeven aanbevelingen.
De „natuurlijke voeding kan niet worden gegeten, is de fysische conditie van elke persoon verschillend, zelfs met dezelfde symptomen, varieert de specifieke behandeling van persoon aan persoon, zieken om naar het regelmatig ziekenhuis voor behandeling te gaan.“ De Chinese die geneeskundedeskundigen Zhai Shengli in onze gezondheidstheorie „wordt geïntroduceerd Voedsel en geneeskunde homoloog „argument, zullen vele landen natuurlijke voeding het plaatsen als dieetsupplementen zijn, die voor consumenten aan natuurlijke voeding en gezondheidszorgproducten in de verwarde drugs, sommige biotechnologiebedrijven aan valse propaganda, misleidende overheidsconsumptie, het Corrupte beeld van de natuurlijke voedingindustrie gemakkelijk is. Daarom „in de bejaarde activiteiten van de popularisering van natuurlijke voeding en wetenschappelijke gezondheidskennis, is het noodzakelijk.“
Vanuit het perspectief van de natuurlijke voedingindustrie, bovengenoemd zijn Zhai Shengli, de „bron van het voorschrift, de productsamenstelling en het productieproces de sleutel om de verdiensten van het product te bepalen,“ de productie van producten uit de bron, in de formule, verwerking en andere aspecten van strikte controles strikt zou moeten controleren.
De voedingsdeskundige Zheng Yulong beklemtoonde het belang om de de industrie zelf-discipline te versterken, zouden de Nationale Voeding en Natuurlijke voedingvereniging en andere agentschappen van het de industriebeheer interne supervisie moeten beginnen. Zheng Yulong stelde ook voor: „Food and Drug Administration, zou de bedrijfssector van het etiket, publiciteit, verkoop en andere aspecten van bemonstering moeten zijn, de onwettige bloot te stellen exploitanten, de totstandbrenging van ‚blacklist‘, verhogingssancties, zodat de slechte zakenlieden niet durven te vervalsen. “
„‚‘ ‚Kopen producten zal verkopen om reis‘ te verzenden en andere verkoop in de valse overdreven propaganda, niet in de toegelaten adresverkoop en andere onwettige handelingen is de nadruk van voedsel en drug regelgevende instanties.“ Van de natuurlijke voedingschoonheidsmiddelen van Peking Food and Drug Administration de registratie en de Supervisie het personeel op de Jeugd van China de Dagelijkse verslaggever bovengenoemd in online, in de supervisie van het werk „zal ontmoeten zal“ snel verborgen plaatsen, de trefpuntoverdracht, een „geschotene voor een plaats“ situatie verkopen, voedsel en geneeskunde hangt de supervisie bij alle niveausafdelingen de media, de communautaire klassen en andere vormen van natuurlijke voeding aan om de definitie en consumptiewaarschuwing te bevorderen, die ook de gemeenschap om vereist samen te werken.
In de ontwikkeling van het de Raad van de Staat OntwikkelingsOnderzoekscentrum, is de originele directeur van het Instituut van Markteconomie, de mening van Ren Xingzhou van de Consumentenorganisatie commissie van deskundigen deskundige, nadruk op onderzoek en gevecht noodzakelijk, maar het aandachtspunt van het consumentenbeschermingswerk zich meer op de bouw van mechanisme op lange termijn moeten zou concentreren, zoals het versterken van de wetgeving, verbetert de integriteit van het regelgevende instanties dossiermechanisme, door multi-party samenwerking, het sociale mede-bestuur van de defensiesamenwerking.
Onlangs, bent de Jeugd van China dagelijks, de Jeugd Online die verslaggever van China van de Staat Food and Drug Administration, voor voedingsmiddelen, productie en beheer, promotieinformatie en andere fraude wordt geleerd om de „het onderzoeksbenadering van de voedselveiligheidfraude te ontwikkelen“, geraadpleegd aan de gemeenschap, de aanstaande versie. Overeenkomstig deze voorziening, in de toekomst, aan het netwerk, telefoon, televisie, radio, lezingen, vergaderingen etc.