Contacteer ons
James Yang

Telefoonnummer : +8618629639278

WhatsApp : +8618629639278

lopende band
  • Equipment 1
  • Equipment 2
  • Equipment 3
  • Equipment 4
  • Equipment 5

Onze productiebasis wordt gevestigd in de Wetenschap en de Technologie de Streek B.With 10,0000 van de Ondernemingsversneller van Xi'an

- de schone workshops van de rangreiniging en internationale standaardproductielijnen van natuurlijk installatieuittreksel, voedsel

ingrediëntenpoeder en kosmetisch ruw poeder.

OEM / ODM

om onze globale klanten beter te dienen, helpen wij onze klanten sparen productiekosten en besparen ontwikkelingstijd.

 

Wij kunnen de aangepaste die diensten verlenen op klantensteekproeven, specificaties, marktvereisten, verpakkingsvereisten worden gebaseerd, enz.

 

Van de selectie van grondstoffen aan de productie van geëindigd - producten, voeren wij strikte kwaliteitscontrole uit en voorzien u van de meest internationale normen overeenkomstig de strengste vereisten.

R & D

Ons hoofdkwartier wordt gevestigd in Xi'an de High-tech Industriële Ontwikkelingsstreek, meer dan 200 werknemers en meer dan 100 soorten producten heeft.
De producten behandelen het geneesmiddel, voedsel, schoonheidsmiddelen en andere industrieën.
Voorts bezit ons bedrijf 6 reeksen van vloeibare chromatograaf, 2 reeksen van gaschromatograaf, 2 reeksen van ultraviolet opsporingsinstrument, 3 reeksen van het automatische die instrument van de vochtigheidsopsporing, de opsporingsinstrument van het stralingsresidu PPSL, TLC-Aftast (HPTLC) uit Zwitserland wordt ingevoerd, en een professioneel de opsporingssysteem van de micro-organismecontrole.

Ons bedrijf antwoordde actief aan het nationale innovatie en aanmoedigingsbeleid, nam aan R&D deel en werd toegekend als provinciale geavanceerde eenheid. en deelgenomen aan de internationale economie en ontwikkeld van een binnenlandse productie-georiënteerde onderneming tot de internationaal krediet industrie en een handel integreerde onderneming.